NAPELEM

Jelenleg a világon több száz napelem gyártó több ezer napelem típussal rendelkezik. Ezen gyártók termékei között sokszor nehéz kiigazodni. Nem tudjuk melyik a megbízható, minőségi, jó termék így könnyen össze lehet zavarodni. Ezért igyekszünk mi segíteni, kiválasztva azokat a gyártókat melyek már Magyarországon is bizonyítottak. Az alant látható három gyártót választottuk melyek közül mindegyiket nyugodt szívvel ajánljuk. Az IBC és a Jinko solar egyértelműen a magas minőséget és prémium kategóriát képviseli. Az AUO (régen Benq) napelemek pedig a közép-felső kategóriát nagyon jó minőséggel és jó ár-érték aránnyal.

IBC

Cégünk 2014 óta használja az IBC napelemeket. Kiemelkedő német minőség és megbízhatóság már több mint 30 éve. Soha egyetlen hibás panellel sem találkoztunk. A gyártó kiemelkedő 15 év modul garanciát ad, több más céggel szemben melyek csak 12 évet adnak.  Nálunk a legújabb 270 Wattos panel érhető el!

IBC Polysol 270 ZX

270Wattos polykristályos napelem
16,6% hatásfok
15 év modulgarancia, 25 év teljesítménygarancia (lineáris)
Német gyártás

További információk : Adatlap

AUO (BenQ)

2016 év második felében ismerkedtünk meg az AUO termékeivel, mely egy új viszonylag új név a napelemgyártók körében. Elődje a BenQ volt mely sokak számára ismerős lehet. Az általunk használt 265/270 Wattos polykristályos panelek várhatóan az idei év slágertermékei lesznek. Megbízható minőség nagyon jó áron.

AUO (BenQ) SunPrimo PM060PW1

265/270 Wattos polykristályos napelem
16,3% hatásfok
10 év modulgarancia, 25 év teljesítménygarancia (lineáris)

További információk : Adatlap

Jinko Solar

A Jinko Solar napelemek a világ egyik legjobb napelemjei. 2016-ban a Jinko Solar volt a legnagyobb gyártó a napelemes piacon. Kitűnő napelemjeivel az egész piacot lefedi. Cégünk az Eagle széria 270 Wattos polikristályos paneljait alkalmazza és használja. Igény esetén Maxim smart napelemeket is betudunk szerezni.

270 Wattos polykristályos napelem
Kiemelkedő 16,5%-os hatásfok
PID
mentes
10 év modulgarancia, 25 év teljesítménygarancia (lineáris)
Német minőség

További információk : Adatlap